Foto: z veřejných zdrojů
Takový pokrm osvěží v horkém dni a dodá vašemu jídelníčku jasné barvy.
Šťavnatý letní salát s broskvemi je dokonalou kombinací sladkého ovoce, čerstvých bylinek a lehké zálivky. Takový pokrm osvěží v horkém dni a dodá vašemu jídelníčku jasné barvy. Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na stránku Instgaram foodblogerky Kateryny Protsyshiny.
Salát s broskvemi: snadný recept
Ingredience: 1:
- salátové listy
- broskve 1-2 ks.
- sýr brie – 50 g
- rajče – 1 ks.
- hnědý cukr – 1 polévková lžíce
- máslo – 10 g
Příprava
- Na talíř nejprve položte listy salátu, na ně rajčata a poté sýr brie.
- Poté zkaramelizujte broskve – máslo a hnědý cukr dejte na pánev a rozpusťte.
- Poté vložte broskve nakrájené na plátky a karamelizujte je z obou stran po dobu 2 minut.
- Na talíři navrch dejte jamon, broskve, trochu sezamových semínek a máte hotovo. V případě potřeby můžete přidat kapku balzamikového octa.